1.
amarar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
Tenir llarg temps submergits en basses d'aigua les tiges de lli, cànem, jute i altres vegetals fibrosos per fer-ne fermentar les parts llenyoses, de manera que es transformin i es dissolguin les gomes i resines i se'n puguin separar les fibres. [...]
|
2.
regar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amarar superficialment un preparat o un aliment. [...]
|
3.
estopejar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Amarar una regió malalta mitjançant estopa o teixit esponjós de cura. [...]
|
4.
emborratxar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Amarar un pastís amb almívar i licor o vi per estovar-lo i aromatitzar-lo. [...]
|
5.
reentrada
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la Terra
Acció de tornar, un giny, a l'atmosfera abans d'aterrar o d'amarar. [...]
|